012015Elindult YOUTUBE csatornánk

Youtube lehetőségeit kihasználva, mindenki számára elérhető csatornánkon tesszük közzé azokat a videókat, melyeket érdekesnek tartunk majd megosztani. A videók között megtalálható lesz majd, rendezvény előkészületekről, rendezvényekről, megsztható rendezvényfilmeinkről, számunkra érdekesnek tartott anyagokról szóló videóanyagok.

youtube csatornánk
012015Weboldalunk megújulása

Régi oldalunk, bár modernnek hittük, de sajnos Flash form volt amit már a legtöbb mobil eszköz nem támogatott. Hagyományos HTML/CSS oldalra váltottunk, hogy a legtöbb eszközön elérhetőek legyünk, így mobiltelefonra is a lehetőségek szerint optimalizálva van új oldalunk, mely talán még több információval látja majd el az idelátogató vendégeinket.
Mivel weboldalunkat is mi magunk készítjük és fejlesszük szabad perceinkben ( ami nem sok van szerencsére :), így az folyamatos feltöltés és munkálatok alatt áll jelenleg is.

012015Social Platforms

A jelen kor üzleti világa, ahogy minden cégtől, így tőlünk is megköveteli, hogy jelen legyünk a legtöbb közösségi platformon, és ezeken állandó megújuló tartalmakat szolgáltassunk az odalátógató ügyfeleink és a munkáinkat érdeklődéssel követők részére. Sajnos ezt a munkát sem szeretjük kiadni bérmunkába, és mint minden mást ezt is személyesen végezzük, ezért elnézést kérünk, ha néha nem érjük utól magunkat a feltöltésekkel :)

facebook oldalunk
062014Finlandia Less Ordinary Bar @ Balaton Sound 2014

A We Are Reklámügynökség felkérésére 2014-ben is jelen voltunk a BalatonSound fesztiválon, ahol a Finladia Less Ordinary Bar helyszínt színesítettük hang, fény és színpadtechnikával, a hangulatról készült videót az alábbi linken lehet megtekinteni:

youtube videó
052014Egy rendezvényünk épülése

Egy 2014 májusi rendezvényünkre elvittünk egy fényképezőgépet, amivel elkészült ez a kis timelaps videó, a felgyorsított képkockák után néhány élő képkocka is látható az elkészült rendezvényről élesben. Egyedi ötlet alapján helyben készült díszletfalat és a hozzá tartozó technikát közel 6 óra alatt építettük fel, de a csapatmunka megérte a fáradozást...szerintünk szép lett ;-)

videó megtekinthető itt
122014Alma koncertek a Tesco üzletsoron

A Tesco Üzletsoron mindig történik valami. Legyen szó családi-vagy sportnapról, húsvétról vagy karácsonyról, egy kiállításról vagy egy koncertről így járt már nálunk Tóth Gabi, Kállay-Saunders András, vagy Rubint Réka is. Állandó vendég az ALMA Együttes, a gyermekek egyik legnagyobb kedvence, melynek színpadtechnikáját is mi biztosítjuk ezen alkalmakkor.

youtube videó
012014FlexKom magyarországi bemutatkozása a Hotel Azúrban

A FlexKom hálózat hazai bemutatkozásán is ott lehettünk a Hote Azúrban, ahol a komlett hang, fény színpad és vizuáltechnikát biztosítottuk, a megrendelők nagy örömére. A teremdekoráció és a felvonultatott technika is meggyőző erőve hatott a a hallgatóságra. Cégünk számos konferencián az Európai ISO szabványos Bosch tolmácsrendszert is biztosítja.

youtube videó
012014Budapest Party Service - Öbölház a kopaszi gáton

Az ÖbölHáz Rendezvényközpont Budapest egyedülálló, parkosított környezetében a Kopaszi gáton helyezkedik el. A csodás körpanoráma, a víz közelsége és a mindig gondozott növényzet a legkifinomultabb ízlésű vendégek számára is élményt nyújt. A Kopaszi gát teljesen átalakított legelső épülete, a bruttó 600nm alapterületű, 600nm fedett tetőterasszal is rendelkezik...
Cégünk a ház rendezvénytechnikai partnere!

youtube videó

Elérhetôségeink

  • Címünk:1044 Bp, Ezred u. 7/1/B. II/3.
  • Erste:11600006-00000000-46730163
  • Tel.:+3670 9409955 / +3670 2432287
  • Email:

Kôvessen minket